Ons verhaal

Over ons

Hoe onze droom begon

Wij, William & Wesley, zijn de trotse gastheren van Cortijo Sylvestre. Wij zijn gek op elkaar, op ons hondje Niña (ze is gek op mensen, maar we proberen haar zo veel mogelijk bij je vandaan te houden!) en op Andalusië. Tijdens een vakantie in Ronda werden wij verliefd op deze regio. Hier wilden we wat mee doen!

De keus om alles in Nederland op te geven en een (Gayfriendly) Airbnb, boutique hotel of bed & breakfast te beginnen, was snel gemaakt. Wij willen niet vastzitten in keuzes, maar ergens voor gáán. Wij besloten het gewoon te proberen en er het mooiste en het beste van te maken. Wij hebben bloed, zweet en tranen gestopt in het verbouwen en inrichten van onze B&B. Net zo lang tot alles helemaal naar onze wens was. Een plek waar je kunt ontspannen, genieten en jezelf zijn.


Waarom zijn wij een B&B gestart

Wij wilden de regie pakken over ons eigen leven, voordat de verveling van onze corporate jobs toe zou slaan. Niet vastroesten, maar op avontuur! William is de techneut van ons tweeën en houdt van mooie dingen creëren. Wesley is een kei in contacten leggen en onderhouden. Samen zijn we al 17 jaar een team dat elkaar perfect aanvult. Van onze B&B wilden wij iets moois maken om te delen met anderen. En wij denken dat dat goed is gelukt! 

Leer ons kennen

5 feitjes over ons

Wesley zingt graag tijdens het schoonmaken

William is wars van structuur, regels en lijstjes

We zijn uitslapers maar maken met liefde een ontbijt

Wij zijn liefdevol en openminded

Wij willen dat jij een toptijd bij ons hebt

Onze droom voor jou

Wij willen dat jij je thuis voelt in onze B&B. Heerlijk relaxen, doen wat je wilt en wanneer je wilt. Wij willen jou een heerlijke vakantie bezorgen, zodat jij daarna weer met een ontspannen gevoel jouw reis kan voortzetten of met veel energie naar huis mag terugkeren. Het  milieu is belangrijk voor ons en wij houden graag samen de wereld mooi. We hopen dus dat je de airco uitzet als je weggaat en niet te lang doucht, maar we houden niets bij en je krijgt geen rekening achteraf. Genieten en ontspannen staat bij ons centraal.


wij

ons favoriete "ding" (onze hond nIña)

onze favoriete plek (in het zwembad)