Accommodaties

In onze B&B:

2 Personen

Onze B&B heeft 2 verschillende accommodaties, beiden met hun eigen uitstraling en eigenschappen. Dit zodat jij de accommodatie kunt kiezen welke jij het fijnste vindt

2 Accommodaties

Elke accommodatie is standaard voor 2 personen, dit om de kleinschaligheid van onze B&B te waarborgen

Eigen Badkamer

Elke accommodatie heeft zijn eigen badkamer met regendouche

Vanaf €110,- per nacht
INCLUSIEF ONTBIJT

Welkom

in Cordoba

De casita (studio) heeft een oppervlakte van 20 m2 en ligt in de tuin van de B&B.
De inrichting van de casita is gebaseerd op ons gevoel bij een van de mooiste steden van Andalusië: Cordoba. Authentiek, maar met modern comfort. Heb je een dagje geen zin om er op uit te trekken? Hier kun je in alle rust genieten van het fantastische uitzicht en de faciliteiten van onze B&B.

De studio heeft een tweepersoonsbed, airco, een badkamer en een keuken. Ook heb je een eigen tuin met zicht op de twee grote bergen van Riogordo: Gómer en Doña Ana. Dit uitzicht verveelt nooit!

vanaf €135,- per nacht
INCLUSIEF ONTBIJT

welkom

in Granada

Het appartement (40 m2) is ingericht op basis van ons gevoel bij Granada; een van onze favoriete steden in Andalusië. Een mix van modern en klassiek zorgt voor een serene sfeer waarin jij je direct thuis voelt.

Het appartement heeft een woonkamer met keuken, een badkamer, een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed, airco en een eigen tuin.
De slaapkamer is de eyecatcher van deze accommodatie. Het fraaie hemelbed staat midden in de kamer, recht voor een grote glazen pui. Wakker worden met een fantastisch uitzicht op de bergen en de vallei, dat verveelt nooit!
 .